Vad händer efter att jag fyllt i registreringsformuläret?

När du har fyllt i registreringsformuläret kommer ett bekräftelsemail att skickas till din e-post. I detta mail finns en aktiveringslänk som du måste klicka på för att bekräfta ditt medlemskap i All Global Circle.

Vi kommer sedan att ta kontakt med dig via aningen telefon eller e-post för att bekräfta din information, din läkarlegitimation inkluderat, samt en skannad kopia av dokumentet. När vi har bekräftat och validerat din information kommer du att ha tillgång till ditt konto och du kan börja delta i undersökningar som du blir inbjuden till.