Hva skjer etter jeg har fylt ut registrerings skjemaet?

Når du har fylt ut registrerings skjemaet, vil en bekreftelse bli sendt til eposten din. I denne bekreftelse-eposten vil du også få en aktiverings link som du må klikke på for og bekrefte medlemskapet med All Global Circle.

Vi vil så kontakte deg via telefon eller epost for å validere informasjonen din, dette inkluderer lisensen din og skanning av dokumentet. Når vi har bekreftet og validert informasjonen din vil du ha tilgang til kontoen din å kan begynne å delta i undersøkelser du har blitt invitert til.