Keskeytin rekisteröinti-lomakkeen täytön / Tietokoneeni sammui yllättäen. Mitä antamilleni vastauksille tapahtuu?

Jos et jostakin syystä saa rekisteröitymisprosessia valmiiksi yhdellä kertaa, Sinun täytyy odottaa vähintään 48 (työ)tuntia aloittaaksesi rekisteröitymisen uudelleen. Parhaiten onnistut jos valitset rekisteröitymis-hetken niin, että Sinulla on varmasti aikaa suorittaa koko prosessi, sillä ohjelma ei anna jatkaa samasta kohtaan jos prosessi jostain syystä keskeytyy.