Hvad sker der når jeg har gennemført tilmeldelsen?

Når du har gennemført registrerings formularen, vil der blive tilsendt en bekræftelses mail. I denne mail vil der være et aktiveringslink, som du skal klikke på for at bekræfte dit medlemsskab hos All Global Circle fællesskabet.

Vi vil efterfølgende kontakte dig via telefon eller mail, for at verificere dine oplysninger, inklusiv dit licens/ME nummer, og en scannet kopi af dokumentet. Når vi har bekræftet og verificeret dine oplysninger, vil du få adgang til din konto, og du vil herefter begynde at modtage invitationer til undersøgelser.